Köp boken

Grip till varje pris kan köpas i välsorterad bokhandel samt i nätbutikerna och direkt här nedan.
Den förlängda e-boken samt den separata nyskrivna e-boken Förneka till varje pris finns att beställa i nätbutikerna.
Direktlänkar till alla produkter: Författarens hemsida, Bokus, Adlibris.

 

Endast 129 kr/st inklusive moms och frakt

Priset gäller när du beställer den tryckta upplagan direkt från Verbal förlag. Förlaget skickar din beställning omgående! Boken finns självklart också i handeln.

Endast beställning till adresser inom Sverige. För beställning till utlandet kontakta oss på kristian(at)verbalforlag.se för prisuppgift. Boken köps dock enklast genom t.ex. Adlibris i Norge och Finland.

Säker kortbetalning med Visa/Mastercard – eller mot faktura

Betalning sker med säker kortbetalning genom vår betalleverantör Payson (du kommer till betalningsfunktionen i nästa steg) eller mot faktura som medföljer leveransen – välj själv!

Fyll i samtliga fält:


  Skriv ordet hej (skydd mot spam)

Genom att fylla i formuläret ovan godkänner du att dina personuppgifter hanteras digitalt av Verbal förlag och Payson i samband med beställningen.

Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea.

Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik.

Payson startade 2004 i Sverige och över en miljon personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet.

Läs mer om Payson här: www.payson.se.